Start werkzaamheden herinrichting parkeerterrein sportpark de Mors Twentse Weg- en Waterbouw BV (TWW) uit Oldenzaal gaat de herinrichting van de parkeerplaats bij sportpark De Mors en het aanleggen van een voetpad langs de Sportlaan in Delden uitvoeren.

Dit werk gebeurt in opdracht van de gemeente Hof van Twente. De werkzaamheden op het parkeerterrein zullen bestaan uit het aanbrengen van nieuwe riolering, nieuwe bestrating en het aanbrengen van nieuwe groenvoorziening. Gelijktijdig met deze werkzaamheden worden op het parkeerterrein werkzaamheden aan kabels en leidingen uitgevoerd door de nutsbedrijven.
Planning werkzaamheden
De werkzaamheden starten op maandag 21 september en worden in fases uitgevoerd. De planning is dat deze werkzaamheden eind februari 2021 klaar zijn. Dit is echter wel afhankelijk van de weers- en onvoorziene omstandigheden.
Werken aan de weg brengt helaas ongemak met zich mee. Om de bereikbaarheid te waarborgen voert de TWW de werkzaamheden in 5 fasen uit. Het verkeer wordt in elke fase door middel van bebording omgeleid. Tijdens het werk kan nog steeds gebruik worden gemaakt van (een gedeelte van) van de parkeerplaats. De toegang vanaf de Sportlaan richting Aparthotel Delden, de tennis- en voetbalvereniging, het zwembad, camping Mooi Delden, residentie ‘De Mors’ en het achterliggend terrein zal gedurende de werkzaamheden mogelijk blijven.

Meer informatie
Voor vragen over bereikbaarheid, laden / lossen bij jouw perceel of voor meer informatie kun je de uitvoerder van de TWW persoonlijk benaderen. De uitvoerder is Robin Hogenkamp, tel. 06 – 83 26 33 61 en e-mail r.hogenkamp@tww.nl. De projectleider van de gemeente Hof van Twente is Martijn Harbers, tel. 0547 – 85 73 06 en email m.harbers@hofvantwente.nl