Als je straks iets wilt, of dat nou over (ver)bouwen, recreatie, duurzaamheid of veiligheid gaat, dan is de omgevingsvisie belangrijk. Dat wordt de kapstok voor al het beleid waarin komt te staan wat kan en niet kan. Belangrijk dus om nu al over mee te praten. En dat kan, want de gemeente komt naar ons toe. Op maandag 20 februari kunnen we vanuit Delden meepraten tijdens de roadshow.

Delden is authentiek, historisch, ondernemend en sfeervol. Hoe zorgen we voor een aantrekkelijk aanbod in wonen, recreatie, sport, winkels en leefbaarheid?

De omgevingsvisie wordt geen plan dat jaren vastligt, maar een kompas, dat bijgestuurd kan worden als het nodig is. Dat gaat over huizen en bedrijfsgebouwen, wegen en fietspaden, water, bodem, natuur en cultureel erfgoed. Over duurzaam, gezond en vitaal blijven door slim om te gaan met onze openbare ruimte. Wat zijn onze unieke eigenschappen die we willen koesteren?

Laten we het goede behouden van Delden en denk constructief mee over de toekomst!

Wil je jouw toekomstvisie ook delen tijdens de roadshow? Kom dan op maandag 20 februari om 19.30 uur naar het Parochiehuis. De avond duurt tot ongeveer 21.00 uur.

Online kun je meedoen via www.omgevingsvisie.hofvantwente.nl