Stadsraad Delden

Respect voor het verleden & invloed op de toekomst

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Uw mening telt

Uw mening telt

Als Stadsraad proberen wij vanuit onze visie een intermediair en beïnvloeder te zijn aangaande zaken die van belang zijn voor de inwoners van Delden. Enerzijds door zaken te signaleren, anderzijds ook door in gesprek te blijven met de gemeente Hof van Twente, om proactief te anticiperen op ontwikkelingen. Het bestuur probeert u regelmatig te informeren via de website en investeert tijd en energie in het bijwonen van vergaderingen en het uitdragen van onze Deldense belangen.

Het is onze doelstelling om gezamenlijk te voorkomen dat u als inwoner verrast wordt door ontwikkelingen en het kan, indien nodig, ook helpen om de juiste kennis en ervaring in te zetten aangaande formele procedures. Om ons werk goed te kunnen doen hebben wij uw steun hard nodig, zodat we kunnen laten zien dat wij een brede achterban hebben. Dit kan eenvoudigweg door u hieronder te registeren als sympathisant.

Mocht u op gezette tijden eens iets meer willen doen dan alleen sympathisant zijn, dan kunt u dat hieronder aanvinken. In dat geval nemen wij contact op om dit te bespreken. Het is voor ons namelijk belangrijk om soms wat extra ondersteuning te hebben of om de juiste kennis en ervaring te kunnen inzetten in bepaalde processen.

Tenslotte betreft het hier vanzelfsprekend vrijwilligerswerk en kunnen wij niet rekenen op een substantiële subsidie. Aangezien wij geen politieke en/of commerciële belangen willen vertegenwoordigen zijn er vanuit dit perspectief ook geen inkomsten. Derhalve stellen wij iedere donatie op prijs. Dit geeft ons namelijk de gelegenheid om een aantal zaken beter te organiseren en onkosten te compenseren. Donaties kunnen op rekeningnummer 108044394 t.n.v. Stadsraad Delden worden gedaan.

In alle gevallen danken wij u voor uw aanmelding.

Aanmelden

Actief