Stadsraad Delden

Respect voor het verleden & invloed op de toekomst

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Sentiment Hof van Twente
Hof van Twente

Omstreden chemie blijft wapen tegen onkruid

Afdrukken

(Bron: TC Tubantia, 6 maart 2012)

De gemeente Hof van Twente blijft voorlopig chemische middelen gebruiken tegen onkruidbestrijding op stoepen en andere verhardingen. Maar bij het onderhoud van het openbaar groen in de gemeente wordt al sinds jaar en dag geen gebruik meer gemaakt van chemische bestrijdingsmiddelen om onkruid te verdelgen.

Raadslid Paul Gerritsjans van het CDA had hierover vragen gesteld in de commissie Fysiek bij de behandeling van het Milieujaarverslag 2010.

Lees meer...
 

Gerrit Stam nieuwe gemeentesecretaris Hof van Twente

Afdrukken

(Bron: Hofweekblad, 11 oktober 2011)

Het college van burgemeester en wethouders van Hof van Twente heeft Gerrit Stam (54) benoemd als gemeentesecretaris. Gerrit Stam volgt 28 november aanstaande Gerrit van Hofwegen op, die sinds eind maart van dit jaar als interim-gemeentesecretaris is aangesteld.

Lees meer...
 

Hof van Twentenaar komt er nooit

Afdrukken

(Bron: TC Tubantia, 23 september 2011)

GOOR - De Hof van Twentenaar bestaat niet en hij komt er ook niet. Inwoners van de fusiegemeente

Hof van Twente zijn na tien jaar nog steeds Deldenaren, Gorenaren, Markeloërs, Diepenheimers enzovoort. En dat is ook niet erg, was gisteravond de algemene opvatting van deelnemers aan het symposium '10 jaar Hof van Twente' in het gemeentehuis in Goor. Maar deze inwoners moeten zich wel realiseren dat het bestuurlijke Hof van Twente besluiten neemt die voor hen allemaal van belang zijn.  Juist door samen te werken binnen de gemeente kun je sterker worden, is de boodschap van panellid, commissaris van de Koningin en oud-burgemeester van Hof van Twente Ank Bijleveld.

En die samenwerking krijgt al steeds meer vorm. Denk aan carnavalsverenigingen, Hofkoren en sportclubs. Dat was tien jaar geleden wel anders, toen de bevolking zich massaal verzette tegen de gemeentelijke fusie van Stad en Ambt Delden, Goor, Diepenheim en Markelo .

Lees meer...
 


Pagina 1 van 2