Stadsraad Delden

Respect voor het verleden & invloed op de toekomst

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Sentiment Publiek toegang
Publiek toegang

Contact

Afdrukken
Stichting stadsraad Delden
De Helle 25
7491 KV Delden
email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Evenementen

Op deze pagina vindt u diverse data van evenementen welke in de komende tijd in Delden en directe omgeving plaatsvinden. Voor meer informatie hieromtrent verwijzen wij u graag naar de website van het VVV in de Hof van Twente:

Streekmarkt Twente
Elke 1e zaterdag van de maand
Locatie: Rondom de oude Blasiuskerk
Tijdstip: 09.00 – 15.00

Schuttersfeesten
Eerste weekend van september
Locatie: Hoek Langestraat / Europalaan
Tijdstip: vanaf 11.00

Cultureel straatfestival Delden
Elke derde zondag van september
Locatie: Centrum Delden

Kerstmarkt
2e week van december
Tijdstip: 15.00 - 21.00
 
 

 

 

 

Visie

 

Welkom op de website van de Stadsraad Delden. Via deze website informeren wij u over de activiteiten van de Stadsraad en andere aan Delden gerelateerde onderwerpen. De twee centrale doelstellingen van de Stadsraad Delden zijn als volgt:

  • “Wensen en behoeften van inwoners/bedrijven/instellingen/ verenigingen/organisaties inventariseren, en vervolgens invloed bij de gemeente uitoefenen om aan gedragen wensen en behoeften tegemoet te komen”.
  • “Plannen en wensen van de gemeente in kaart brengen en dit met de achterban communiceren, zodat onze gedragen inbreng vroegtijdig meegenomen kan worden in potentiële beleidsplannen”.
Bovenstaande betekent in de eerste plaats dat de Stadsraad Delden een luisterend oor heeft en communicatiekanalen creëert waarlangs wensen en behoeften vanuit de bevolking en vanuit de gemeente kenbaar gemaakt kunnen worden.

In beide doelstellingen wordt het woord ‘gedragen’ toegepast om aan te geven dat het om collectieve zaken dient te gaan, die breed gedragen worden.


Bijlagen:
Bewaar het bestand <code>Visiedocument september 2010.pdf</code>Visiedocument september 2010.pdf[Download versie in PDF van Visiedocument versie september 2010]719 Kb
 
Meer artikelen...


Pagina 1 van 3