Stadsraad Delden

Respect voor het verleden & invloed op de toekomst

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Filmpjes van de Stadsraad Voorpagina artikelen Vernieuwde website van de Stadsraad!

Vernieuwde website van de Stadsraad!

Afdrukken

(Bron: Stadsraad Delden)

Voor onze Stadsraad is het zeer belangrijk om een centrale plek te hebben waar wij informatie kunnen delen met onze collega Deldenaren en overige sympathisanten. Voor ons is dat de website www.stadsraaddelden.nl . Hier komt alle informatie bij elkaar. Het bouwen van een website lijkt tegenwoordig vrij eenvoudig, maar schijn bedriegt. Want als je hierover begint te praten, dan wil je graag als bestuur zelfstandig artikelen toe kunnen voegen of andere gegevens wijzigen. Daarnaast wil je graag interactief meningen kunnen peilen enzovoort. Al met al blijkt het dan toch vrij belangrijk dat er tijdelijk iemand aan boord komt met specifieke deskundigheid op dit vlak. In dit geval hebben wij Ronald Punt bereid gevonden om ons op vrijwillige basis te helpen. Ronald heeft jarenlange kennis en ervaring op het gebied van ICT en heeft onze site in Joomla gebouwd.

Wij zijn Ronald veel dank verschuldigd, want hij heeft er behoorlijk wat uurtjes inzitten, maar het resultaat mag er dan ook zijn. Wij zijn trots op het feit dat we via deze site goed met u in contact kunnen blijven. Ronald, namens het bestuur van de Stadsraad BEDANKT.

Ronald_Punt

Bovenstaande geeft nog maar eens aan dat wij op sommige vlakken graag ondersteuning hebben van mede inwoners, die bereid zijn hun specifieke deskundigheid of vrije tijd met ons te delen, zodat wij zo goed mogelijk onze doelstellingen kunnen verwezenlijken. Dus mocht u zich nog niet aangemeld hebben als sympathisant, dan hopen wij dat u dit alsnog doet en dan aanvinkt dat u ook wel eens een bijdrage wilt leveren in het uitzoeken of organiseren van bepaalde zaken.

Binne Visser
Voorzitter

 
Terug