Stadsraad Delden

Respect voor het verleden & invloed op de toekomst

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Filmpjes van de Stadsraad Zwembad Is zwembad de Mors straks morsdood?

Is zwembad de Mors straks morsdood?

Afdrukken

(Bron: Stadsraad Delden, 23 juli 2013)

We zijn als Stadsraad Delden recentelijk in beeld gekomen over een onderzoek welke de gemeente Hof van Twente laat uitvoeren waarin de (sport-)voorzieningen in de diverse kernen nog eens onder de loep worden genomen. Dit alles met als doel om na te zien waar mogelijke besparingen te halen zijn in combinatie met de verwachte veranderende samenstelling van de bevolking.

Wat daarbij vooralsnog het meest in het oog sprong, was het feit dat zwembad de Mors daarbij naar alle waarschijnlijkheid niet meer als een basisvoorziening gezien zal gaan worden. Simpel gesteld zou dit gaan betekenen dat in 2016 of 2017 de geldkraan dichtgaat en dat zou vanuit de huidige situatie betekenen dat het zwembad zijn poorten zou moeten gaan sluiten.

OK, het is nog niet zover, maar we zijn het aan de deldense bevolking verplicht om deze situatie goed duidelijk te maken. Om te bewijzen dat ons zwembad zeker bestaansrecht heeft en een essentieel onderdeel vormt van onze gemeenschap zijn wij daarom een handtekeningenactie gestart bij zwembad de Mors omdat wij dit niet zonder slag of stoot willen laten gebeuren .

Op de balie bij de ingang kunt u uw steun voor het zwembad betuigen door even uw handtekening te plaatsen.

Wat ons betreft zou het wegvallen van zwembad de Mors voor Delden (en omstreken!) een onherstelbaar groot verlies betekenen. Op bijgaande foto's is nog eens goed te zien hoe intens het zwembad bezocht wordt en er nauwelijks meer parkeerplekken te vinden zijn.

Wij danken u bij voorbaat voor uw steun voor het behoud van ons zwembad!


 
Terug