Stadsraad Delden

Respect voor het verleden & invloed op de toekomst

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home

Respect voor het verleden & invloed op de toekomst!

Afdrukken

(Bron: Hofweekblad 17 november 2010)

Bovenstaande titel is sinds dit jaar de nieuwe slogan van de Stichting Stadsraad Delden. De Stadsraad is zeer actief en heeft een compleet vernieuwde website. Waar streven wij naar?

Regelmatig horen wij van mensen uit onze omgeving dat ze niet of te laat op de hoogte zijn van ontwikkelingen binnen Delden en soms overkomt ons ‘iets’, omdat we niet tijdig aan de bel getrokken hebben of omdat we de weg kwijt zijn geraakt in de procedures. Juist om deze reden hebben een aantal vrijwilligers besloten om belangrijke informatie aangaande Delden tijdig te verzamelen en te communiceren. Dit betekent dat wij zoveel mogelijk aanwezig zijn bij belangrijke commissie- en raadsvergaderingen, op regelmatige basis gesprekken voeren met de gemeentesecretaris, wethouders en raadsleden om ontwikkelingen te volgen. En natuurlijk proberen wij, wanneer nodig, een collectief geluid over te brengen richting het Gemeentehuis in Goor door informatie van inwoners te verzamelen en te behandelen. Wij richten ons bij wijze van spreken niet op de schutting van de buurman, maar wel op zaken als behoud van het Zwembad in Delden, wat tot vorige week een onderwerp van gesprek was, het voorkomen van zeer veel en zwaar goederenverkeer over onze spoorlijn en tal van andere grote en kleine ‘ergernissen’.

Groepsfoto

Het nieuwe bestuur bestaat uit negen personen (zie foto) die allemaal een aantal projecten volgen en daarvoor informatie halen en brengen. Verder hebben wij een groeiend bestand aan sympathisanten, die onze vrijwillige inzet steunen, waardoor wij een steeds sterkere gesprekspartner worden voor het bestuur van de Hof van Twente.

In dit kader hopen wij dat u ook de moeite wilt nemen om onze nieuwe website regelmatig te bekijken (www.stadsraaddelden.nl). Hierop treft u actuele informatie aan over onderwerpen waar we mee bezig zijn en verdere details over onze doelstellingen en onze werkwijze. Natuurlijk stellen wij het in ons aller belang zeer op prijs als u zich onder het kopje ‘uw stem telt’ wilt registreren, zodat we elkaar kunnen vinden in onze pogingen om respect te hebben voor het verleden & invloed op de toekomst!

 

 
Terug