Stadsraad Delden

Respect voor het verleden & invloed op de toekomst

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Actuele thema's Spoorwegen Inloopavond Hoogfrequent Spoorvervoer

Inloopavond Hoogfrequent Spoorvervoer

Afdrukken

Indien het uw belangstelling heeft, zal het u ongetwijfeld niet ontgaan zijn dat de berichtgeving in de regionale en lokale media over de plannen met betrekking tot de ontwikkeling van hoogfrequent spoorvervoer de laatste tijd stevig toegenomen is. Zoals u op deze site al regelmatig heeft kunnen lezen is de Stadsraad Delden de ontwikkelingen hieromtrent al geruime tijd aan het volgen. De zorgen en onduidelijkheden over de mogelijke komst van zo'n spoorlijn en de gevolgen daarvan zijn er kennelijk nog maar bij een kleine groep mensen. Niet alleen in Delden, maar ook in bijv. Goor blijft de burger angstvallig stil en laat de kritische noot graag aan anderen over, zoals bijv. de stichting RONA. Dit is opmerkelijk te noemen, aangezien het hier gaat om uw veiligheid, nachtrust, waardevermindering en mogelijke schade aan uw huis door trillingen.

Nu organiseert het ministerie van Infrastructuur en Milieu, samen met Prorail een inloopavond in het gemeentehuis te Goor op 7 februari tussen 17.00 en 20.00, waarin zij de plannen en het besluitvormingsproces daartoe toelichten.

Dit bied een uitstekende gelegenheid om uw belangstelling, betrokkenheid, zorg of kritiek te uiten. Wij zullen er zeker bij aanwezig zijn. Hopelijk zult u als mede-deldenaren ook massaal hierbij aanwezig zijn om aan te tonen dat dit zeker geen gelopen race zal zijn !!

 

 
Terug