Stadsraad Delden

Respect voor het verleden & invloed op de toekomst

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Actuele thema's Peperkampweg College wil snelle procedure voor appartementen Peperkampweg

College wil snelle procedure voor appartementen Peperkampweg

Afdrukken

(Bron: Nieuwsuitdelden, 8 februari 2013)

 

Delden – 08-02-2013 – Nieuws uit Delden schreef op dinsdag 5 februari dat een meningsverschil tussen buurtbewoners en Wonen Delden tot een flinke vertraging leidt van het nieuwbouwproject aan de Peperkampweg. Binnenkort zal de gemeente het aangepast bestemmingsplan ter inzage leggen. Om ervoor te zorgen dat nieuwe zienswijzen niet weer leiden tot vertraging, wil het college nu het gehele project in één procedure afhandelen.
Ook wonen Delden heeft de voorkeur voor een gecombineerde procedure waardoor bestemmingsplan, beeldkwaliteitsplan en de omgevingsvergunning worden samengevoegd. Hiermee wordt vastgelegd dat bij eventueel beroep de Raad van State binnen zes maanden uitspraak moet doen. Ook komt hiermee een mogelijk beroepsprocedure bij de rechtbank te vervallen. De raad moet nu beslissen of de procedure gebundeld vervolgd mag worden.

Delden – 08-02-2013 – Nieuws uit Delden schreef op dinsdag 5 februari dat een meningsverschil tussen buurtbewoners en Wonen Delden tot een flinke vertraging leidt van het nieuwbouwproject aan de Peperkampweg. Binnenkort zal de gemeente het aangepast bestemmingsplan ter inzage leggen. Om ervoor te zorgen dat nieuwe zienswijzen niet weer leiden tot vertraging, wil het college nu het gehele project in één procedure afhandelen.Ook wonen Delden heeft de voorkeur voor een gecombineerde procedure waardoor bestemmingsplan, beeldkwaliteitsplan en de omgevingsvergunning worden samengevoegd. Hiermee wordt vastgelegd dat bij eventueel beroep de Raad van State binnen zes maanden uitspraak moet doen. Ook komt hiermee een mogelijk beroepsprocedure bij de rechtbank te vervallen. De raad moet nu beslissen of de procedure gebundeld vervolgd mag worden.

link

 

 
Terug