Stadsraad Delden

Respect voor het verleden & invloed op de toekomst

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Actuele thema's Peperkampweg Zwembad de Mors officieel geopend

Zwembad de Mors officieel geopend

Afdrukken

(Bron: Stadsraad Delden, 12 mei 2012)

Zwembad de Mors is vandaag na een grondige renovatie en na enige tegenslag nu toch officiëel geopend. De afgelopen tijd hebben we daar al veelvuldig over bericht.

Vandaag was het dan zover en het mag gezegd worden dat de deldense bevolking er nu een zwembad heeft liggen dat gezien mag worden en bovendien op veel fronten  gericht is op een duurzame exploitatie met behulp van gasabsorbtiepompen en zonnepanelen voor het verwarmen van het douchewater. Deze zonnepanelen zijn mede tot stand gekomen door een bijdrage van het prijzengeld wat we als Stadsraad Delden gewonnen hadden met onze deelname aan de wedstrijd "Duurzaam Dorp".

Tijdens de openingshandelingen werd dit bedrag overhandigt aan het bestuur van het Zwembad door onze voorzitter Binne Visser, waarna vervolgens werd afgesloten met de ingebruikname van de nieuwe familieglijbaan door een groep zwemmertjes die kortgeleden een diploma hadden gehaald.

Zwembad_de_Mors_1Zwembad_de_Mors_2

De Stadsraad Delden feliciteert hiermee Zwembad de Mors dan ook met hun prachtige nieuwe zwembad en wenst alle Deldenaren vele jaren zwemplezier!

Namens de Stadsraad Delden
Hugo Extercatte
 
Terug