Stadsraad Delden

Respect voor het verleden & invloed op de toekomst

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Actuele thema's Duurzaamheid Duurzaam Dorp 2011: Stadsraad Delden deze week op TV-Oost

Duurzaam Dorp 2011: Stadsraad Delden deze week op TV-Oost

Afdrukken

(Bron: Stadsraad Delden, 24 oktober 2011)

Vanaf afgelopen maandag zijn de duurzaamheidsprojecten van de Stadsraad voor Delden te zien op TV Oost. Het promotiefilmpje van ca. 10 minuten wordt deze week nog vaak herhaald. Wanneer u het filmpje nog niet gezien heeft kijk dan a.s. zaterdag (11.35, 12.35, 13.35, 16.20, 18.20 uur). In het filmpje leggen we kort en bondig uit wat we voor de Deldenaren willen bereiken met onze duurzaamheidsprojecten.

Hier kunt u onze inzending zien!

Het gaat daarbij niet alleen om projecten die leiden tot energiebesparing, maar ook projecten die leiden tot een betere sociale en economische leefomgeving. Met uw stem zorgt u voor een duurzamer Delden!

Momenteel behoort Delden tot de 8 duurzaamste dorpen en stadjes van 2011. Om in aanmerking te komen voor de publieksprijs van € 50.000,- en de hoofdprijs van € 200.000,- moeten we zoveel mogelijk stemmen halen.  Uw stem zorgt dus ook voor een duurzamer Delden!

Steun daarom onze projecten en stem Delden op de website www.jijenoverijssel.nl/duurzaamdorp/ . U heeft hiervoor een geldig emailadres nodig.

Duurzaamheidsplannen Delden:

Elektrische stadsauto voor jong (boodschappenservice) en oud (rondritjes). Unieke service binnen de Stad!

Duurzame juten tassen voor binnenstad en als toeristisch promotieartikel.  Plastic reductie!

Energiebesparende renovatiemaatregelen zwembad De Mors. Economisch en duurzaam!
 
Onze projecten zijn sociaal, economisch en verantwoord. De jury heeft reeds aangegeven veel vertrouwen te hebben in de haalbaarheid van onze projecten. Uiteraard zijn ze in overeenstemming met onze slogan: met respect voor het verleden en met invloed op de toekomst!

 

Bestuur Stadsraad Delden

 

 
Terug