Stadsraad Delden

Respect voor het verleden & invloed op de toekomst

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Actuele thema's Duurzaamheid Stem nu op Delden!

 

         Stem nu op Delden! 

         

Sinds maandag 3 oktober zijn op RTV-Oost elke maandag uitzendingen over deze verkiezing, waaraan ook Delden meedoet. Op 24 oktober wordt er een promotiefilm uitgezonden over duurzaam Delden. Daarnaast is er op zaterdagmiddag 29 oktober een voetbalclinic met de Twentevrouwen voor alle jeugdige damesvoetballers in heel Delden (terrein Rood Zwart, in samenwerking met SV Delden).

Wij hebben uw stem hard nodig om onze voorstellen te kunnen uitvoeren. Elke stem telt, zodat wij kunnen zorgen voor een duurzamer Delden en prachtige reclame voor onze kern.

Hoe kan ik op Delden stemmen?
Op de website http://www.jijenoverijssel.nl/duurzaamdorp/ kan op onze plannen gestemd worden.
1. U klikt op Delden en vult uw emailadres is.
2. Vervolgens opent u het bevestigingsmailtje dat naar het ingevulde emailadres is verzonden. U klikt op de link (doorverwijzing) in de mail en dan telt ook uw stem.

 

Met uw stem maken we kans op de publieksprijs van € 50.000,- en ook nog op de hoofdprijs van € 200.000,-
Sociaal, economisch en verantwoord! En uiteraard conform onze slogan: ‘met respect voor het verleden en met invloed op de toekomst’. Precies zoals duurzaamheid bedoeld is!

 

Bijlagen:
Bewaar het bestand <code>Flyer stemmen Duurzaamheidproject Overijssel.pdf</code>Stem op Delden![Stem op Delden! Flyer]286 Kb
 
Terug